29. Reisje naar Schotland  vol


Onder leiding van

Ook in mei / juni 2019 hopen we weer een reisje te gaan maken, dit keer naar Schotland, bekend om zijn prachtige hooglanden, weverijen, kastelen. Ine de Boer is weer bereid om dit voor ons te organiseren. U kunt al een optie nemen door even een mailtje te sturen naar Ine of naar De Schapekop. Let op het is een optie, als alle gegevens bekend zijn krijgt u een mailtje en kunt u beslissen of u wel of niet meegaat. Het wil ook niet zeggen dat als u een optie neemt of het lukt omdat er al veel gegadigden zijn.

Nuttige informatie

21-05-2019
 
 
 

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.