26. Vintage tas ( nieuw model)


Onder leiding van Piny Hakkesteeg

Dit jaar een nieuw model tas. In één dag maakt u onder leiding van Piny van een mooie oude wollen deken en een borduurstukje uit de zestiger jaren een pracht en vooral handige tas. Er is keuze uit verschillende kleuren dekens en borduurwerkjes. De tas heeft prachtige lederen hengsels die zo lang zijn dat de tas ook over de schouder gedragen kan worden. Voor deze workshop hoeft u maar een klein beetje naai- ervaring te hebben.

Benodigdheden

Benodigdheden: naaimachine, naaigaren, schaar, potlood, spelden, kortom uw gehele naaidoos.

Nuttige informatie

25-01-2019
9.30 uur tot 16.00 uur 
75,00 inclusief lunch en materiaal 
25,00 

Ja, ik wil meedoen25-01-2019

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.