21. Breicafé op de woensdagavond


Onder leiding van Carina van der Ham

U heeft vast wel eens gehoord van de stitch en bitch breigroepen of het breicaré Nu niet meer in het stadje Nieuwpoort maar in de werkplaats van De Schapekop midden tussen de wol op het industrieterrein. De startdatum is in september en u kunt heel makkelijk voor de deur parkeren.

Benodigdheden

uw brei - of haakwerk

Nuttige informatie

doorlopend
31-10-2018, 28-11-2018, 09-01-2019, 06-02-2019, 06-03-2019
19.30 - 21.30 uur 
Vrijwillige bijdrage voor de koffie € 2,00 
geen 

Ja, ik wil meedoendoorlopend

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.