Vintage - poef o.l.v. Piny Hakkesteeg


Onder leiding van Piny Hakkesteeg

Onder leiding van Piny maakt u in 1 dag dit prachtige "meubelstuk". Ze is gemaakt van origineel AaBe dekens en handgemaakte borduurwerken. Ze is zo stevig dat u er op kunt zitten of een dienblad erop kunt zetten. Natuurlijk kiest u uw eigen stukken dekens en borduurwerken. U hoeft niet een gevorderde naaister zijn om deze poef te maken. De dag is inclusief lunch, materiaal en vulling van de poef! Deze cursus wordt op 12 januari gegeven maar deze zit vol, op 25 januari is nog plaats.

Benodigdheden

Naaimachine, naaigaren, schaar, leesbril en uw naaidoos.

Nuttige informatie

25-01-2019
9.30 uur - 16.00 uur 
85,00 inclusief lunch materiaal, vulling 
25,00 

Ja, ik wil meedoen25-01-2019

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.