24. Plaid vilten  vol


Onder leiding van Carina van der Ham

Tijdens deze workshop kunt u kiezen uit vilten uit de ruwe vacht van het schaap; een krukje of een plaid. Wanneer u kiest voor een krukje, heeft u ook genoeg vacht en tijd over om een kussen te vilten. Voor het vilten van een plaid heeft u echter een gehele dag nodig. Hiervoor gebruiken wij naaldvilt. U moet van tevoren wel uw keuze doorgeven in verband met onze voorbereidingen. Viltervaring is niet nodig wel wenselijk. Helaas op deze datum is de cursus vol, maar u kunt zich ook opgeven bij bv. de beginnerscursus of geïnspireerd vilten en dan bij opmerkingen zetten plaid vilten.

Benodigdheden

boterhamzakjes, een paar grote badhanddoeken, eventueel een plastic tasje. Voor het plaid ook nog meenemen: een schaar en een centimeter

Nuttige informatie

02-02-2019
9.30 uur - 16.00 uur 
95,00 incl. materiaal en lunch 
25,00 

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.