23. Geïnspireerd vilten  vol


Onder leiding van Carina van der Ham

Op deze dag gaat u geïnspireerd door een mooie foto, afbeelding een schilderij maken (wandkleed) met behulp van naaldvilt, lontwol en allerlei andere draadjes. U ziet hier op één vande voorbeelden, de foto en ook de gevilte versie.

Benodigdheden

dunne plastic boterhamzakjes en enkele badhanddoeken en natuurlijk een foto, ansichtkaart of een mooie afbeelding uit een tijdschrift.

Nuttige informatie

01-02-2019
9.30 uur - 16.00 uur 
75,00 inclusief lunch en materiaal 
25,00 

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.