19. Breiles in fair isle techniek - Christel Seyfarth


Onder leiding van Carina van der Ham

Afgelopen jaren was deze cursus zeer succesvol. Kijk maar op facebook of op de website. U hebt ze vast wel gezien in de webshop, de gebreide omslagdoeken, vesten en jasjes van Christel Seyfarth; deze zijn in het rond gebreid zonder naden. Tijdens deze workshop gaat Carina u alles vertellen over deze breitechniek, hoe haar patronen opgebouwd zijn, over de speciale wol en hoe deze wol gemaakt wordt en natuurlijk gaan we breien. Er zit soms vrij veel tijd tussen de data. De reden is dat u tot de volgende moeilijkheid kunt breien en tijdens de workshop de moeilijkheden kunt bespreken. Tijdens de derde les willen we ook aandacht besteden aan de fijne kneepjes, zoals het afwerken en in elkaar zetten. Wel graag van tevoren een pakket komen uitzoeken, omdat er vooraf enig huiswerk gemaakt moet worden. Even bellen wanneer u een pakket komt uitzoeken. (telefoon 06 82 80 48 79). U heeft voor deze cursus enige brei-ervaring nodig, maar echt moeilijk is het niet!!

Benodigdheden

rondbreinaald, markeringsringetjes, steekhouders, schaar, regelteller, centimeter, patroon of een breipakket, pen en papier. Leuk om te weten: bij aankoop van een breipakket van Christel Seyfarth of het jubileum-vest van De Schapekop, krijgt u uw cursusgeld retour!

Nuttige informatie

24-01-2019
14-02-2019, 28-03-2019
13.30 uur-15.30 uur 
30,00 excl. materiaal 
10,00 

Ja, ik wil meedoen24-01-2019

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.