18. Fair isle techniek voor beginners  vol


Onder leiding van Carina van der Ham

Tijdens twee middagen gaat u een col breien of een tas in de Fair Isle techniek. In de eerste les gaat u met twee kleuren inbreien oefenen en tijdens de laatste les bespreken we de finishing touch. Wilt u van te voren de wol uit komen kiezen en ook het patroon, want u moet van te voren enig huiswerk maken. De eerste cursus is vol, maar er is ook een mogelijkheid om in januari deze cursus te volgen.

Benodigdheden

rondbreinaald van 60 cm, evt. een regelteller, breigaren (liefst Shetland lamswol) dit graag van tevoren uitkiezen, want u krijgt ook huiswerk mee; markeringsringetjes en een centimeter

Nuttige informatie

doorlopend
22-11-2018
13.30 uur-15.30 uur 
30,00 excl materiaal, incl patronen 
10,00 

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.