17. De fijne kneepjes van het breien voor gevorderden - donderdagochtend groep B  vol


Onder leiding van Carina van der Ham

Tijdens deze cursus (zes ochtenden of avonden) gaan we het plaid afbreien en daarna beginnen met wat kleinere projecten, zoals: een muts, wanten of een tas. Tijdens deze lessen behandelen we gelijk de fijne kneepjes en moeilijkheden die kunnen ontstaan tijdens het breien. U begrijpt wel dat brei ervaring voor deze cursus een must is. Er zijn reeds vijf groepen vastgesteld, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar (woensdagavond, donderdagochtend en donderdagavond) en in overleg kunt u inschrijven. Tussen de data is ruimte voor het huiswerk gepland

Benodigdheden

wol met bijpassende breinaalden voor proeflapjes, maasnaalden, centimeter, kabelnaalden, schaar, pen, markeringsringetjes en uw breimap.

Nuttige informatie

doorlopend
08-11-2018, 06-12-2018, 17-01-2019, 07-03-2019, 04-04-2019
9.30 uur- 11.30 uur 
75,00 incl. patronen 
25,00 

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.