14. XXL Deken


Onder leiding van Carina van der Ham

Heeft u haar al gezien in VT wonen? De XXL-DEKEN. In de ochtend gaat u de lontwol voorbereiden om er daarna met gebruik van bezemstelen een proeflapje van te breien. U kunt kiezen uit verschillende steken en (natuur)kleuren. Als dit allemaal gelukt is, gaan we de steken opzetten voor de deken en beginnen we er aan te breien. Ook als u geen brei ervaring heeft, kunt u aan deze workshop deelnemen. Wel is het prettig als u recht en averecht kunt breien. Wilt u van tevoren uw kleurkeuze aangeven.. De kleuren staan hier op de foto. ( kleur 1 = room, kleur 2 = beige, kleur 3 = taupe) deze workshop is vol ( kan er nog 1 bij) maar er is ook een mogelijkheid op zaterdag 26 januari dus even doorscrollen op onze website.

Benodigdheden

plastic wasteiltje of emmer, eventueel twee houten bezemstelen die glad geschuurd zijn en uiteinden mooi glad zijn (er mogen punten aan geschuurd zijn maar dit hoeft niet). U kunt de bezemstelen ook van ons in bruikleen krijgen dan hoeft u ze niet aan te schaffen.

Nuttige informatie

26-01-2019
26-01-2019
9.30 uur - 16.00 uur 
95,00 incl. materiaal, patroon en lunch 
25,00 

Ja, ik wil meedoen26-01-2019

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.