9. Plaid haken voor beginners en gevorderden


Onder leiding van Ans Beijen

Tijdens drie avonden gaat u onder leiding van Ans een vrolijk plaid maken. U hebt keuze uit drie patronen zowel voor beginnende haaksters als voor gevorderden. We beginnen met een proeflapje en de opzet zodat u thuis verder kunt haken. De tweede les is voor vragen en oefenen. De derde les wordt de afwerking behandeld en geoefend. Voor deze cursus heeft u een heel klein beetje haak ervaring nodig. U hebt keuze uit verschillende soorten garens en ook de voorbeelden van de plaids zijn van verschillende garens gehaakt. We hebben speciaal voor deze cursus ook een zeer voordelig acrylgaren ingekocht. Dus u kunt kiezen uit zowel 100% wol, katoen/acryl of 100% acryl.

Benodigdheden

haakgaren en bijbehorende haaknaald en een schaar en centimeter. De wol graag van tevoren in de werkplaats uitzoeken en ook het patroon in verband met onze voorbereidingen. Neem wat restgaren mee om te oefenen.

Nuttige informatie

08-01-2019
29-01-2019, 19-02-2019
19.30 - 21.30 uur 
40,00 incl patronen en oefenmateriaal 
15,00 

Ja, ik wil meedoen08-01-2019

Voorwaarden bij onze cursussen en workshops


Hoe in te schrijven
U kunt zich in de werkplaats inschrijven, telefonisch of via deze website.  Als u zich hebt ingeschreven, is uw inschrijving bindend. Let op de datum en tijd van de cursus of workshop, want u krijgt vooraf geen bericht meer.

Inschrijfgeld en cursusgeld
Direct bij inschrijving voor uw cursus betaalt u inschrijfgeld. Dit wordt in mindering gebracht op het totale lesgeld. U staat pas echt ingeschreven als u uw inschrijfgeld betaald hebt. Als u per bank betaalt, vermeldt u dan ook de naam, het nummer en de datum van de cursus. Bankrekeningnummer NL04 RABO 03 23 50 36 16 t.n.v. De Schapekop. Het restant van het cursusgeld betaalt u op de cursusdatum.

Annuleringen
Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus, ontvangt u uw inschrijfgeld niet retour, tenzij u zelf voor vervanging zorgt. Bij te weinig belangstelling heeft De Schapekop het recht de cursus te annuleren. U ontvangt dan uw inschrijfgeld retour.

Wij stellen het op prijs als u de benodigde materialen bij ons in De Schapekop aanschaft.